En dag till..

Postat den Jan 24, 2016 i Allmänt | Inga kommentarer

..med snor och kondens i mustaschen som frös till is satt man ute en gång till och väntade.
Av den 20kg tunga sidan från vildsvinet som blev utlagt några dagar tidigare, fanns nu absolut ingenting kvar. Efter lite letande hittade jag, några meter bort, en liten bit som skvallrade om festen som varat under dessa dagarna. Jag hade tagit med mig en av de sista hararna från frysen hemifrån, för jag hade det på känn att åteln skulle vara hårt åtgånget. Några kaxiga kråkor och skator kom och satte sig ganska tidigt, sen även glada och ormvråk. Det bra vädret hade dock vid det laget gått över till tung dis, men jag grämde inte mig så värst. Jag behövde denna dagen. Också.

IMG_4834 copy IMG_4888 copy

IMG_4876 copy

IMG_4834 copy

IMG_4909 copy

IMG_4912 copy

Skriv en kommentar