Ett bidrag…

Postat den Jan 19, 2016 i Allmänt | Inga kommentarer

Innan jul fick jag reda på att en välkänd nätbutik höll en fototävling. Priset i kategorin Fauna var en 7DmkII. Efter sista anmälningsdagen den 3 januari har man spänt gått och väntat på resultatet.
Jag har aldrig skickat in till en tävling innan. Har aldrig vågat. Denna gången kände jag att jag hade något jag verkligen var stolt över som kanske kunde hålla måttet, kanske inte just till att vinna, men för att våga skicka ett bidrag. Såklart fanns hoppet där..
Nu blev det som ni kanske förstår ingen vinst eller ny kamera för min del. Jag tog mig inte ens till sista 22 bidragen som tog sig till ”final” eller gallring. Och visst känns det surt när man äntligen överkommit sin rädsla och samtidigt skickat den bilden jag är mest stolt över..
De andra bidragen var såklart fina. Och även om jag säger att jag inte tycker att mina foton är något särskilt, så blir man ändå lite besviken. Men det är kanske bara mänskligt..

Här var mitt bidrag. Jag får tänka tillbaka på känslan och tårarna som kom när jag fört över bilderna i datorn och såg vad som fastnat. Den känslan kan ingen ta ifrån mig.
IMG_2365 copy

Skriv en kommentar