Island…

Postat den Nov 22, 2015 i Allmänt | Inga kommentarer

I dagarna blev det så äntligen höst/vinter. Efter att inte ha besökt gömslet på nästan 10 månader, tog jag mig i kragen och gav mig ut. Jag var inte säker på hur det skulle se ut när jag kom fram.. Mögel? Stolarna borta? Stod gömslet ens kvar? En lättnadens suck drogs mellan hagelskurarna. Det såg precis ut som när jag lämnade det. Ja, så när som på att gömslet börjat sjunka ner en bit i jorden.
När jag kom hem, tänkte jag lägga in ett snabbt blogginlägg om detta, att imorgon, då lovas det äntligen sol och då, DÅ ska jag ge mig ut igen! Och så läste jag mitt senaste inlägg där jag hemlighetsfullt berättat om mitt hittills största fotoäventyr väntade och en smärre bildbomb skulle laddas upp… Och sedan var det ju tyst. Inte något alls hade ju lagts upp.
Innan jag skulle berätta om morgondagens förväntansfulla och efterlängtade utflykt sa jag åt mig själv att få berättat om Island. I alla fall lägga upp bilder. Som tur var hade jag redan rensat bland de drygt 3000 bilderna, valt ut och redigerat de jag tyckte var bäst. Det gjorde jag redan veckan efter hemkomsten. Så det blev rätt snabbt att välja ut några av de redan utvalda, förminska formaten och ladda upp. Och sedan hitta engelska namn, och hitta på titlar. Och.. och.. och… Och sedan hade det gått tre timmar…

Jag får skriva om resan en annan gång. Idag får det räcka med att ha laddat upp lite till portfoliot.

IMG_2365 copy
Lunnefågel, Látrabjarg. En av mina favoritbilder från resan.Var väldigt överväldigad när jag kom tillbaka till hotellet efter denna dagen och jag satt och kollade igenom bilderna.

Skriv en kommentar